09128156014

صفحه اصلی > قطر : بررسی کامل ثبت شرکت در قطر

بررسی کامل ثبت شرکت در قطر

ثبت شرکت در قطر

در این مقاله قصد داریم به بررسی فرآیند ثبت شرکت در قطر بپردازیم. یکی از کشورهای ثروتمند در جهان کشور قطر می باشد. این کشور به دلیل ذخایر مختلف و زیرساخت هایی که دارد، گزینه بسیار خوبی برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت می باشد. فعالیت های اقتصادی کشور قطر در چند سال اخیر نزدیک به 10 درصد رشد کرده است. بنابراین سرمایه گذاران بسیاری به فکر افتادند که در کشور قطر شرکت خود را ثبت کنند. زیرا ثبت شرکت در این کشور مزیت های بسیاری دارد و افراد خارجی که شرکت خود را ثبت کرده اند، 100 درصد مالک کسب و کار خود می باشند.

سرمایه گذاری در قطر
سرمایه گذاری در قطر

به طور کلی ثبت شرکت در قطر، یکی از راه های سرمایه گذاری در این کشور خواهد بود. رشد اقتصادی این کشور به دلیل افزایش تعداد سرمایه گذاران خارجی می باشد. این سرمایه گذاران می توانند در بخش های مختلف مانند گردشگری، سلامت، تجارت، تولید، کشاورزی و … فعالیت داشته باشند. البته توجه داشته باشید که طرح اقتصادی ارائه شده توسط افراد متقاضی سرمایه گذاری، باید بتواند افراد مسئول و مربوطه در کشور قطر را مجاب کند. بعد از این که فرد سرمایه گذار طرح خود را ارائه کرد، مسئولان اتاق تجارت و بازرگانی کشور قطر آن را بررسی می کنند. در صورتی که طرح پیشنهادی فرد باعث افزایش رشد اقتصادی قطر شود، مجوز لازم برای ثبت شرکت آن شخص در قطر صادر خواهد شد.

شرایط ثبت شرکت در قطر

جهت ثبت شرکت در قطر باید مسیر تقریبا پیچیده ای را سپری کنید. اما اگر اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید می توانید به آسانی کارهای لازم جهت ثبت شرکت را انجام دهید و شرکت خود را در قطر ثبت نمایید. شرایطی که در زیر بیان خواهد شد، به وسیله قانون شرکت های تجاری در قطر تعیین شده است و فرد برای ثبت شرکت خود باید آن ها را رعایت کند.

برای ثبت شرکت در قطر باید یک شریک قطری داشته باشید (اما اخیرا قانون جدیدی تصویب شده است که فرد خارجی می تواند مالکیت صد در صد شرکت خود را داشته باشد). باید شرکت در وزارت صنعت و تجارت کشور قطر ثبت شود. قراردادهای حقوقی حتما باید به زبان های عربی و انگلیسی تنظیم شوند. حداقل مبلغ سرمایه گذاری باید 200 هزار ریال قطر معادل 55 هزار دلار باشد. برای شرکت ثبت شده باید حداقل دو سهامدار و یا بیش تر در نظر گرفته شود و 51 در صد از سهام آن شرکت، باید به اسم یک شرکت قطری باشد.

انواع مختلف شرکت ها که می توانید در کشور قطر ثبت کنید

کشور قطر نیز مانند کشورهای دیگر ساختارهای تجاری مختلفی برای ثبت شرکت دارد. انواع شرکت هایی که می توانید در قطر ثبت کنید در زیر آورده شده است.

شرکت تضامنی ساده: یکی از انواع ثبت شرکت در قطر، شرکت تضامنی ساده می باشد. این شرکت توسط دو و یا چند شخص حقیقی ثبت می شود و این افراد به صورت مشترک مسئولیت تعهدات شرکت را خواهند داشت.

ثبت انواع شرکت در قطر
ثبت انواع شرکت در قطر

شرکت مشارکتی: یکی دیگر از انواع ثبت شرکت در قطر، به صورت مشارکتی است. شرکت مشارکتی دو نوع می تواند باشد، داشتن شرکایی که هر دو حقیقی هستند و با هم مسئولیت شرکت را بر عهده می گیرند. نوع دیگر داشتن شرکایی که به صورت امینی هستند و وجود آن ها برای افزایش سرمایه شرکت می باشد. در نتیجه این شرکا تعهدی در قبال مسئولیت ها ندارند.

شرکت سهامی عام: ثبت شرکت در قطر می تواند به صورت سهامی عام باشد. این نوع شرکت، شرکتی است که سهم های آن به صورت مساوی تقسیم می شوند و همچنین این سهم ها قابل انتقال می باشند. سهامداران در شرکت سهامی عام تنها به اندازه سهمی که دارند، مسئولیت خواهند داشت. در شرکت سهامی عام باید حداقل 5 سهامدار وجود داشته باشد و همچنین در نام آن شرکت باید سهامی عام قطر به کار برده شود.

شرکت یک نفره در قطر: ثبت شرکت در قطر می تواند به صورت شرکت یک نفره باشد. شرکت یک نفره در قطر، شرکتی است که به طور کلی تمام فعالیت های اقتصادی که در آن انجام می شود و همچنین تمام سرمایه آن به یک نفر تعلق دارد.

علاوه براین، ثبت شرکت در قطر را به صورت انواع شرکت های زیر می توان انجام داد. شرکت مشارکتی ساده، شرکت سرمایه گذاری مشترک، شرکت سهامی محدود، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت هلدینگ، شرکت منطقه آزاد و … .

بررسی مرحله های ثبت شرکت در قطر

برای ثبت شرکت در قطر باید مرحله های مختلفی را سپری کنید. بنابراین برای این که راحت تر و سریع تر کارهای ثبت شرکت انجام شود باید هر مرحله را بشناسید و با دقت آن را دنبال کنید. مراحل ثبت شرکت در قطر در زیر به طور کامل بیان شده است.

ثبت شرکت در قطر
ثبت شرکت در قطر

در مرحله اول ثبت شرکت در قطر، باید یک شرکت قطری پیدا کنید و درخواست خود را برای مالکیت 100 درصدی آن به وزارت تجارت قطر ارائه دهید. مرحله دوم تعیین نام برای شرکت می باشد. در مرحله سوم باید نوع فعالیت شرکت خود را در دفتر ثبت شرکت های کشور قطر ثبت نمایید. مرحله چهارم افتتاح حساب بانکی با حداقل مبلغ 200 هزار ریال قطر معادل 55 هزار دلار می باشد. مرحله پنجم آماده سازی اساس نامه و تفاهم نامه شرکت است. در مرحله ششم باید تاییدیه های مورد نیاز از وزارت دادگستری گرفته شود. مرحله هفتم ارائه درخواست ثبت شرکت به اتاق بازرگانی قطر می باشد. در مرحله هشتم باید مدرک های لازم برای گرفتن پروانه شهرداری و کارت مهاجرت خود را ارائه دهید. مرحله نهم آماده سازی مهر شرکت خواهد بود. مرحله دهم با گرفتن تاییدیه فعالیت شرکت، برای اخذ مجوز اقدام کنید. بعد از انجام تمام این مراحل می توانید گواهی ثبت شرکت را دریافت نمایید.

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.

دیدگاهتان را بنویسید